Sandal Wajah Kelinci Wanita Wanita Sepatu Kasual Anget

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar

Gaya Ora.:

TLZY-04

Asal:

Cina

Ndhuwur:

Wulu Karang

Lapisan:

Wulu

Kaos kaki:

Wulu

Tunggal:

TPR

Werna:

Angkatan Laut, Abang, Ungu

Ukuran:

Wanita US6-10 #

Wektu Utama:

45-60 Dina

MOQ:

1000PRS

Packing:

Polybag

Pelabuhan FOB:

Shanghai

Langkah-langkah pangolahan

Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

Aplikasi

Kolokasi bulu domba karang sing lembut lan alus yaiku lapisan bulu sing berkualitas tinggi. Sepatune menehi perlindungan kaping pindho alus lan kain anti banyu ora gampang ilang rambut.
Bahan sing entheng lan alus nggawe sandal gampang dilipat lan dilebokake. Sampeyan bisa nggawa dheweke nalika lelungan, spa, ing kantor utawa hotel. Rileks sikilmu kapan lan ing endi wae.
E-mail: enquiry@teamland.cn

Pasar Ekspor Utama

Asia
Australia
Timur Tengah / Afrika Selatan
Amerika Utara / Selatan
Eropa Wétan / Kulon

Kemasan & Kiriman

Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
Ukuran Kemasan: 39 * 37 * 33cm Bobot bersih: 4.0kg            
Unit saben Karton Ekspor: 10PRS / CTN Bobot reged: 4,70kg

Pembayaran & Pangiriman

Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

Kauntungan Kompetitif Utama

Pesenan Cilik Ditampa                
Negara Asal                          
Formulir A
Profesional


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: