Sandal

  • Girls Cute Fleece Star Slippers Warm Household Anti-Slip Indoor Home Slippers

    Sandal Bintang Wulu Cewek Cewek Lucu Sandal Omah Anti-Slip Ing Omah

    ***Info Dhasar

      

    Gaya Ora.:

    TLHS-16

    Asal:

    Cina

    Ndhuwur:

    Wulu Karang

    Lapisan:

    Wulu

    Kaos kaki:

    Wulu

    Tunggal:

    TPR

    Werna:

    Putih

    Ukuran:

    Gadis UK6-13 #

    Wektu Utama:

    45-60 Dina

    MOQ:

    1000PRS

    Packing:

    Polybag

    Pelabuhan FOB:

    Shanghai

     

    *** Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Cetakan → Motong → Jahitan → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

     

    *** Aplikasi

    • Desain Lip On: -campur ndhuwur karo desain payet plastik wujude star nyedhiyakake sandal omah unik kanggo bayi. Geser desain sing gampang, dadi gampang dilebokake. Banjur dheweke bakal nutupi sikil kanthi alus lan ora bakal ucul.
    • Lining alus lan Kulit: Lapisan kaya awan nyemprotake driji sikil cilik, ngirimake bantal kaya nalika dheweke kesusu.
    • Cetakan busa memori kanthi kapadhetan dhuwur ing sikil lan njaga bentuk kasebut. Alus lan Apik.
    • Mesin Cuci. Saiki kasedhiya kanggo Baptisan, Halloween, hadiah Natal utawa mung nganggo klambi santai.

    **** E-mail: enquiry@teamland.cn

     

     

    *** Pasar Ekspor Utama

    • Asia
    • Australia
    • Timur Tengah / Afrika Selatan
    • Amerika Utara / Selatan
    • Eropa Wétan / Kulon

    *** Kemasan & Kiriman

    • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
    • Ukuran Kemasan: 45 * 32 * 24cm Bobot net: 2.5kg
    • Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 3.1kg

    *** Pembayaran & Pangiriman

    • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
    • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

    *** Kauntungan Kompetitif Utama

    • Pesenan Cilik Ditampa
    • Negara Asal
    • Formulir A
    • Profesional
  • Boys&Girls House Slipper Cute Dinosaur Cartoon Soft Anti-Slip Winter Shoes

    Slipper Omah Bocah-Bocah-Bocah-Bocah-Bocah-bocah Lanang Bocah-Bocah-Bocah-Bocah-Bocah-Bocah

    ***Info Dhasar

      

    Gaya Ora.:

    TLHS-27

    Asal:

    Cina

    Ndhuwur:

    Wulu

    Lapisan:

    Kain

    Kaos kaki:

    Kain

    Tunggal:

    TPR

    Werna:

    Biru

    Ukuran:

    Bocah lanang & wadon US1-6 #

    Wektu Utama:

    45-60 Dina

    MOQ:

    1000PRS

    Packing:

    Polybag

    Pelabuhan FOB:

    Shanghai

     

    *** Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Cetakan → Motong → Jahitan → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

     

    *** Aplikasi

    ** MATERI LEMBUT: Bahan sing entheng lan alus nggawe sandal gampang dilipat lan dilebokake, saengga bocah bisa mlaku, santai, lan muter nalika krasa nyaman sedina muput.

    ** EXTERIOR ADORABLE: Ora ana bocah utawa bocah sing ora bisa uwal saka sandal sing dirancang kartun kasebut. Dheweke cukup nengsemake kanggo nguwatirake ngelak kanggo duwe, gampang dipasangake nganggo klambi utawa setelan sing cocog kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan.

    ** KABUPUTAN SATU TAUN: Sandal iki nyedhiyakake anget kanggo bocah nalika musim adhem lan cukup insulasi nalika awan, dadi slip-on sepasang cuaca.

    **** E-mail: enquiry@teamland.cn

     

     

    *** Pasar Ekspor Utama

    • Asia
    • Australia
    • Timur Tengah / Afrika Selatan
    • Amerika Utara / Selatan
    • Eropa Wétan / Kulon

    *** Kemasan & Kiriman

    • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
    • Ukuran Kemasan: 45 * 32 * 24cm Bobot net: 2.5kg
    • Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 3.1kg

    *** Pembayaran & Pangiriman

    • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
    • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

    *** Kauntungan Kompetitif Utama

    • Pesenan Cilik Ditampa
    • Negara Asal
    • Formulir A
    • Profesional
  • Men’s Comfortable Memory Foam House Slippers Non Slip

    Sandal Omah Memori Pria Nyaman Non Slip

     

    ***Info Dhasar

      

    Gaya Ora.:

    TLHS-21

    Asal:

    Cina

    Ndhuwur:

    Kain

    Lapisan:

    Wulu

    Kaos kaki:

    Wulu

    Tunggal:

    TPR

    Werna:

    Angkatan Laut, Grey

    Ukuran:

    Pria US8-13 #

    Wektu Utama:

    45-60 Dina

    MOQ:

    1000PRS

    Packing:

    Polybag

    Pelabuhan FOB:

    Shanghai

     

    *** Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Cetakan → Motong → Jahitan → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

     

    *** Aplikasi

    ** Lapisan bulu domba karang alus sing lembut lan alus. Sepatune menehi perlindungan kaping pindho alus lan kain anti banyu ora gampang ilang rambut.

    ** Bahan sing entheng lan alus nggawe sandal gampang dilipat lan dilebokake. Sampeyan bisa nggawa dheweke nalika lelungan, spa, ing kantor utawa hotel. Rileks sikilmu kapan lan ing endi wae.

    ** Non slip kanggo langkah ing njaba kanggo njupuk kertas esuk, mlaku ing segawon, mbanyoni kembang lan liya-liyane. Bisa dicuci nganggo mesin supaya gampang dirawat.

    **** E-mail: enquiry@teamland.cn

     

     

    *** Pasar Ekspor Utama

    • Asia
    • Australia
    • Timur Tengah / Afrika Selatan
    • Amerika Utara / Selatan
    • Eropa Wétan / Kulon

    *** Kemasan & Kiriman

    • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
    • Ukuran Kemasan: 61 * 45 * 35cm Bobot net: 5,5kg
    • Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 6.2kg

    *** Pembayaran & Pangiriman

    • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
    • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

    *** Kauntungan Kompetitif Utama

    • Pesenan Cilik Ditampa
    • Negara Asal
    • Formulir A
    • Profesional
  • Women’s Leather Warm Slippers Casual Shoes

    Sepatu Kasual Sandal Anget Wanita

    Gaya Info Dasar Ora.: 18-046 Asal: China Ndhuwur: Lapisan Mikrouede: Kaos Kaki: Tunggal Wulu: Warna Karet: Coklat / Ireng / Jambon Ukuran: Wanita US4-9 # Wektu Utama: 45-60 Dina MOQ: 1000PRS Packing: Port Polybag FOB: Langkah-langkah Pangolahan Shanghai Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Pengemasan Sandal iki nganggo top microssuede alus kanthi ...
  • Girls’ Kids’ Cute Bunny Slipper

    Slipper Kelinci Lucu Anak Bocah

    Gaya Info Dasar Ora.: TLHS-14 Asal: China Ndhuwur: Lapisan Bulu: Kaos Kaki: Bulu Tunggal: Warna TPR: Ukuran Putih: Bocah-bocah wadon'UK6-12 # Wektu Utama: 45-60 Dina MOQ: 1000PRS Packing: Polybag FOB Port : Langkah-langkah Pangolahan Shanghai Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Pengemasan Sandal iki ramah kulit lan njaga sikil sampeyan tetep asik lan seger kanthi tetep ora kringet lan ambu ...
  • Men’s Slippers Autumn Winter Breathable Indoor Shoes

    Sandal Pria Musim Gugur Musim Dingin Bernapas Sepatu Indoor

    Gaya Info Dasar Ora.: TLHS-22 Asal: China Ndhuwur: Lapisan Beludru: Kaos Kaki Bulu Runcing: Bulu Titik Titik: TPR Warna: Priksa Ukuran: UK7-12 Pria # Wektu Utama: 45-60 Dina MOQ: 1000PRS Packing: Polybag FOB Pelabuhan: Drawing Langkah-langkah Proses Shanghai → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Pengemasan Sandal iki digawe saka kain wol alus lan nyaman, ...
  • Women’s Leather Knit Scuff Slipper

    Slipper Renda Knit Kulit Wanita

    Gaya Info Dasar Ora.: TLBL-05 Asal: China Ndhuwur: Kulit / Knit Lining: Kaos Kaki: Tunggal Wulu: TPR Warna: Chestnut, Navy, Anggur, Ukuran Ireng: Wanita US6-10 # Wektu Utama: 45-60 Dina MOQ : 1000PRS Packing: Port Polybag FOB: Gambar Prosesing Shanghai Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Packing Jaga sikilmu dadi seger ing suhu sing adhem kanthi ...
  • Women’s Ladies’ Bunny Face Slippers Warm Casual Shoes

    Sandal Wajah Kelinci Wanita Wanita Sepatu Kasual Anget

    Gaya Info Dasar Ora.: TLZY-04 Asal: China Ndhuwur: Lapisan Bulu Karang: Kaos Kaki: Bulu Tunggal: Warna TPR: Angkatan Laut, Abang, Ukuran Ungu: Wanita US6-10 # Wektu Utama: 45-60 Dina MOQ: 1000PRS Pengepakan : Port Polybag FOB: Langkah-langkah Pangolahan Shanghai Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Pengepakan Colokasi kain bulu karang coral super lembut kolokasi lapisan bulu bermutu tinggi. Sho ...
  • Warm Soft Flannel Lining Men’s Slippers  Indoor Outdoor

    Sandal Pria Flanel Lembut Anget ing ruangan ruangan

    ***Info Dhasar

      

    Gaya Ora.:

    TLZY-10

    Asal:

    Cina

    Ndhuwur:

    Fleece

    Lapisan:

    Wulu

    Kaos kaki:

    Wulu

    Tunggal:

    TPR

    Werna:

    Angkatan Laut, Grey

    Ukuran:

    Wong lanangs US8-13 #

    Wektu Utama:

    45-60 Dina

    MOQ:

    1000PRS

    Packing:

    Polybag

    Pelabuhan FOB:

    Shanghai

     

    *** Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Cetakan → Motong → Jahitan → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

    *** Aplikasi

    ** Sandal mens Arch Support kanthi krah tumit sing murah gampang diluncurake lan dipateni nalika mlumpat saka amben ing wayah esuk. sandal bali terbuka pria digawe saka tekstur campuran katun sing unggul, dikombinasikake karo desain ndhuwur rajutan Waffle bisa nyegah krasa kringet lan tetep ora ambune. Sandal wanita sing sandal nggawe tangan bebas. Sepatu menehi sampeyan perlindungan kaping pindho alus lan kain anti banyu ora gampang ilang rambut.

    ** Bahan sing entheng lan alus nggawe sandal gampang dilipat lan dilebokake. Sampeyan bisa njupuk dheweke nalika lelungan, mlaku, ing kantor utawa ing hotel. Rileks sikilmu kapan lan ing endi wae.

    **** E-mail: enquiry@teamland.cn

     

     

    *** Pasar Ekspor Utama

    · Asia                                

    · Australdheweke

    · Timur Tengah / Afrika Selatan

    · Lor /Amerika Selatan

    · Eropa Wétan / Kulon

    *** Kemasan & Kiriman

    · Pelabuhan FOB: Shanghai                                    Wektu Utama:45-60 dina

    · Ukuran kemasan: 59 * 45 * 35cm                          Bobot net:9.4kg            

    · Unit saben Karton Ekspor:12PRS / CTN                 Bobot reged: 8,5kg

    *** Pembayaran & Pangiriman

    · Cara Pembayaran: Setoran 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman

    · Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

    *** Kauntungan Kompetitif Utama

    · Pesenan Cilik Ditampa                

    · Negara saka Asal Usul                          

    · Formulir A

    · Profesional

  • Pineapple Fluffy Slippers For kids, Cartoons Indoor Warm Slippers

    Sandal Fluffy Nanas Kanggo bocah, Sandal Anget Indoor ing Cartoon

    ***Info Dhasar

      

    Gaya Ora.:

    TLHS-28

    Asal:

    Cina

    Ndhuwur:

    Fleece

    Lapisan:

    Wulu

    Kaos kaki:

    Wulu

    Tunggal:

    TPR

    Werna:

    kuning, jambon, biru

    Ukuran:

    bocah Uk6-12 #

    Wektu Utama:

    45-60 Dina

    MOQ:

    1000PRS

    Packing:

    Polybag

    Pelabuhan FOB:

    Shanghai

     

    *** Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Cetakan → Motong → Jahitan → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

     

    *** Aplikasi

    ** Lapisan bulu domba karang alus sing lembut lan alus. sandal musim salju digawe saka interior mewah lan flanelette, nyaman banget lan anget.

    ** Bahan sing entheng lan alus nggawe sandal gampang dilipat lan dilebokake. Sampeyan bisa njupuk nalika lelungan, ing kantor utawa ing hotel. Rileks sikilmu kapan lan ing endi wae.

    ** Mesthi dadi ideal banget kanggo ngirim sandal sing apik kanggo bocah lanang lan wadon nalika ulang taun, hadiah Natal utawa Natal. Dheweke bakal seneng saiki sing unik lan anget. Dheweke bisa seneng lan seneng kepenak sawise kerja sedina muput.

    **** E-mail: enquiry@teamland.cn

     

     

    *** Pasar Ekspor Utama

    • Asia
    • Australia
    • Timur Tengah / Afrika Selatan
    • Amerika Utara / Selatan
    • Eropa Wétan / Kulon

    *** Kemasan & Kiriman

    • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
    • Ukuran Kemasan: 54 * 32 * 24cm Bobot net: 3,3kg
    • Unit saben Karton Ekspor: 10PRS / CTN Bobot reged: 3,7kg

    *** Pembayaran & Pangiriman

    • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
    • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

    *** Kauntungan Kompetitif Utama

    • Pesenan Cilik Ditampa
    • Negara Asal
    • Formulir A
    • Profesional
  • Cute Unisex-Kids Cozy Furry Slippers

    Sandal Wulunen Unisex-Bocah sing Enak

    ***Info Dhasar

      

    Gaya Ora.:

    TLHS-25

    Asal:

    Cina

    Ndhuwur:

    Fleece

    Lapisan:

    Wulu

    Kaos kaki:

    Wulu

    Tunggal:

    TPR

    Werna:

    biru

    Ukuran:

    bocah Uk6-12 #

    Wektu Utama:

    45-60 Dina

    MOQ:

    1000PRS

    Packing:

    Polybag

    Pelabuhan FOB:

    Shanghai

     

    *** Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Cetakan → Motong → Jahitan → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

     

    *** Aplikasi

    ** Lapisan bulu domba karang alus sing lembut lan alus. Sepatune menehi perlindungan kaping pindho alus lan kain anti banyu ora gampang ilang rambut.

    ** Bahan sing entheng lan alus nggawe sandal gampang dilipat lan dilebokake. Sampeyan bisa nggawa dheweke nalika lelungan, spa, ing kantor utawa hotel. Rileks sikilmu kapan lan ing endi wae.

    **** E-mail: enquiry@teamland.cn

     

     

    *** Pasar Ekspor Utama

    • Asia
    • Australia
    • Timur Tengah / Afrika Selatan
    • Amerika Utara / Selatan
    • Eropa Wétan / Kulon

    *** Kemasan & Kiriman

    • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
    • Ukuran Kemasan: 54 * 32 * 24cm Bobot net: 3,3kg
    • Unit saben Karton Ekspor: 10PRS / CTN Bobot reged: 3,7kg

    *** Pembayaran & Pangiriman

    • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
    • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

    *** Kauntungan Kompetitif Utama

    • Pesenan Cilik Ditampa
    • Negara Asal
    • Formulir A
    • Profesional