Sepatu Kasual Jersey Wanita Sepatu Multi Slip On Warna

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar

Gaya Ora.:

TLDL-48

Asal:

Cina

Ndhuwur:

Jersey

Lapisan:

Bolong

Kaos kaki:

Bolong

Tunggal:

PVC + Tekstil

Werna:

Ireng, Abang, Biru

Ukuran:

US6-11 Wanita

Wektu Utama:

45-60 Dina

MOQ:

1000PRS

Packing:

Polybag

Pelabuhan FOB:

Shanghai

Langkah-langkah pangolahan

Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

Aplikasi

Sepatu olahraga atletik, lapisan bantal empuk, Sepatu kasebut minangka sepatu kerja sing sampurna kanggo wong sing kudu ngadeg utawa mlaku suwe.
E-mail: enquiry@teamland.cn

Pasar Ekspor Utama

Asia
Australia
Timur Tengah / Afrika Selatan
Amerika Utara / Selatan
Eropa Wétan / Kulon

Kemasan & Kiriman

Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
Ukuran Kemasan: 61 * 30.5 * 30.5cm Bobot bersih: 6.0kg            
Unit saben Karton Ekspor: 18PRS / CTN Bobot reged: 6,5 kg

Pembayaran & Pangiriman

Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

Kauntungan Kompetitif Utama

Pesenan Cilik Ditampa                
Negara Asal                          
Formulir A
Profesional
Multi Warna Ditampa     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: