Kabar Perusahaan

  • Kontrol Energi ing China

    Amarga kabijakan "kontrol konsumsi energi" anyar saka pamrentah China, kapasitas produksi pabrik-pabrik kita suda ing kahanan normal. Ing sawetoro wektu, biaya bahan mentahan relatif saka sepatu mundhak lan sawetara pabrik wis laporan lan kuwatir t ...
    Waca liyane
  • Kita Brand-MOC PAPA

    Nanchang Teamland ndhaptar merek dhewe ing China, USA, Australia, Eropa, Inggris. Ing ngisor iki link toko kita ing AS lan Kanada Amazon. USA: https://www.amazon.com/s?me=AUVJSFXL0KJO1&marketplaceID=ATVPDKIKX0DER Kanada: https://www.amazon.ca/s?me=AUVJSFXL0KJO1&marketplaceID=A2EUQ1WTGCTBG2
    Waca liyane
  • Pameran sepatu ing Jerman

    Warta GDS~ Minangka pameran sepatu alas kaki internasional sing penting, Pameran Sepatu Dusseldorf dibukak saka 24 Juli-28 Juli. ketemu akeh panuku saka Inggris, Prancis, Jerman lan wis n...
    Waca liyane