Kabar

  • Kontrol Energi ing China

    Amarga kabijakan "kontrol konsumsi energi" anyar saka pamrentah China, kapasitas produksi pabrik-pabrik kita suda ing kahanan normal. Ing sawetoro wektu, biaya bahan mentahan relatif saka sepatu mundhak lan sawetara pabrik wis laporan lan kuwatir t ...
    Waca liyane
  • Logistik

    RUANG, PERALATAN LAN KEMASAN TETAP KRITIS Ruang sing sempit, tingkat tarif sing dhuwur, lan pelayaran sing ora ana ing kapal laut, utamane ing perdagangan transpacific arah wétan, nyebabake kemacetan lan kekurangan peralatan sing saiki ana ing tingkat kritis. Angkutan Udara uga prihatin ...
    Waca liyane
  • SEPATU NENTOKE GAYAMU

    Kaya sing wis dingerteni, tujuan utama saben wong sinau dadi ayu lan nyandhang yaiku nggawe gaya eksklusif dhewe, sing nuduhake kombinasi sampurna saka temperamen lan sandhangane. Sadurunge, kita kudu ngerteni apa gaya busana, lan banjur ...
    Waca liyane
  • Kita Brand-MOC PAPA

    Nanchang Teamland ndhaptar merek dhewe ing China, USA, Australia, Eropa, Inggris. Ing ngisor iki link toko kita ing AS lan Kanada Amazon. USA: https://www.amazon.com/s?me=AUVJSFXL0KJO1&marketplaceID=ATVPDKIKX0DER Kanada: https://www.amazon.ca/s?me=AUVJSFXL0KJO1&marketplaceID=A2EUQ1WTGCTBG2
    Waca liyane
  • Audit

    Nanchang B-Land Shoes Manufacturing CO.,LTD lulus BSCI,Next,Fat Face,Barbour Audit. Pabrik duwe sistem pelatihan kanggo QA lan QC. Nggawe sampel pra-produksi lengkap sadurunge produksi massal. Sampel pra-produksi sing disetujoni dening klien tetep ing posisi sing apik. Cathetan kanggo bahan mentah, in-line lan ...
    Waca liyane
  • Pameran sepatu ing Jerman

    Warta GDS~ Minangka pameran sepatu alas kaki internasional sing penting, Pameran Sepatu Dusseldorf dibukak saka 24 Juli-28 Juli. ketemu akeh panuku saka Inggris, Prancis, Jerman lan wis n...
    Waca liyane