Babagan Kita

Iki Teamland: LAND ING endi TEAM kerja.

Ing Teamland, dadi sing paling apik lan pemasok sepatu sing jujur ​​yaiku misi.

Babagan Teamland

Minangka pedagang profesional sepatu, Teamland Imp. & Exp. Trade Co, LTD. nduwe pabrik sing dikontrol kanthi lengkap lan duwe luwih saka 10 pabrik sing dikelola kanthi afiliasi sing nyedhiyakake sepatu olahraga, flat, santai,moccasins, sandal, sandal, sepatu bot kanthi kabeh ukuran kanthi rega kompetitif, layanan sing apik lan efisien.
Miwiti bisnis ing pasar Amerika Utara, Eropa, Australia, Jepang & Afrika Selatan, Teamland wis sukses nggawe hubungan bisnis jangka panjang karo para pelanggan saka pasar kasebut lan pengin nggedhekake bisnis karo para pelanggan saka saindenging jagad.
Sistem kualitas sing dikontrol kanthi apik nggawe saben pasangan sepatu kanthi kualitas dhuwur. Bangga kita ujar manawa ora duwe klaim kualitas utama saka para pembeli sajrone taun.
Nyedhiyakake OEM lan kanthi kemampuan ngembangake sing kuat

Pabrik
+
gaya
+

Teamland bisa memenuhi syarat sampeyan. Luwih saka 500 gaya anyar sing dikembangake saben taun kanggo para pelanggan kanthi macem-macem pilihan kanggo produk.