Sneaker

  • Women’s and Men’s Slip On Lightweight Casual Sneakers

    Sneaker Kasual Ringan Wanita lan Pria

    Gaya Info Dasar Ora.: 19-024 Asal: China Ndhuwur: Lapisan Sintetis: Kaos Kaki: Jala Tunggal: Warna EVA: Abu-abu, Ireng, Jambon, Ungu, Ukuran Biru: Wanita US5-9 # US8-12 Pria # Wektu Utama: 45-60 Dina MOQ: Packing 1000PRS: Port Polybag FOB: Drawing Langkah-langkah Pangolahan Shanghai → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Pengemasan Sepatu sneaker iki cocog kanggo macem-macem ...
  • Women’s Breathable Memory Foam Sneakers

    Sneaker Busa Memori Bernapas Wanita

    Gaya Info Dasar Ora.: 18-102 Asal: China Ndhuwur: Fly Knitted Lining: Mesh Sock: PU Tunggal: EVA Warna: Navy, Beige, Grey, Biru, Putih, Pink Ukuran: US5-9 Wanita # Wektu Utama: 45- MOQ 60 Dina: 1000PRS Packing: Polybag FOB Port: Drawing Langkah-langkah Pangolahan Shanghai → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Pengemasan Sepatu sneaker iki cocog karo njero ruangan lan ruangan, pilihan sing cocog kanggo mlaku, mlaku lsp. Breathable alus ...
  • Men’s Genius Leather Sneaker

    Sneaker Kulit Genius Pria

    Gaya Info Dasar Ora.: TLDL-01 Asal: Cina Ndhuwur: Lapisan Kulit: Kaos Kaki: Jala Tunggal: Warna Karet: Ukuran Ireng: Pria US8-13 # Wektu Utama: 45-60 Dina MOQ: 1000PRS Packing: Port Polybag FOB: Langkah-langkah pangolahan Shanghai Gambar »Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Pengemasan Sepatu sneaker kasebut nduwe ndhuwur kulit alus sing dhukungan lan nyaman. Kulit sing gampang dijaga kanthi lapisan bolong sing ramah kulit ...
  • Men’s Sneakers Fashion Lightweight Running Shoes Tennis Casual Shoes for Walking

    Sepatu Sneaker Pria Sepatu Olahraga Sepatu Tenis Sepatu Kasual kanggo Mlaku-mlaku

    Gaya Info Dasar Ora.: TLDL-02 Asal: China Ndhuwur: Fly Knitted Lining: Kaos Kaki: Mesh Tunggal: Warna EVA: Ukuran Ireng: Pria US8-13 # Wektu Utama: 45-60 Dina MOQ: 1000PRS Packing: Port Polybag FOB : Drawing Langkah-langkah Proses Shanghai → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Pengemasan Sepatu sneaker iki cocog karo macem-macem acara, pilihan sing paling apik kanggo santai, mlaku-mlaku, mlaku, olahraga. Air bolong ndhuwur kanggo ventilasi lan entheng ...
  • Men’s Slip On Lightweight Casual Sneakers

    Sneaker Kasual Ringan Pria

    ***Info Dhasar                   

    Gaya Ora.:

    TLDL-03

    Asal:

    Cina

    Ndhuwur:

    Bolong + PU

    Lapisan:

    Bolong

    Kaos kaki:

    Bolong

    Tunggal:

    PVC

    Werna:

    Abu-abu, Ireng, Biru

    Ukuran:

    Wong lanangs US8-12 #

    Wektu Utama:

    45-60 Dina

    MOQ:

    1000PRS

    Packing:

    Polybag

    Pelabuhan FOB:

    Shanghai

     

    *** Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Injeksi → Mbentuk → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

     

    *** Aplikasi

    ** Sepatu olahraga iki cocog kanggo macem-macem acara, cocok kanggo santai, mlaku-mlaku, mlaku, olahraga.

    ** Bagian ndhuwur sintetis kanggo ventilasi lan dhukungan ringan. Ayo sikil sampeyan kepenak nalika nganggo sepatu olahraga iki.

    ** Mesh napas kanggo pas dinamis & Tahan Anti-slip tahan lama kanggo stabilitas lan daya tarik. Gaya lace-up anyar, kaya slip-on, luwih gampang mati lan mati.

    ** E-mail: enquiry@teamland.cn

    *** Pasar Ekspor Utama

    • Asia
    • Australia
    • Timur Tengah / Afrika Selatan
    • Amerika Utara / Selatan
    • Eropa Wétan / Kulon

    *** Kemasan & Kiriman

    • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
    • Ukuran Kemasan: 61 * 30.5 * 30.5cm Bobot bersih: 4,25kg
    • Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 5,30 kg

    *** Pembayaran & Pangiriman

    • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
    • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

    *** Kauntungan Kompetitif Utama

    • Pesenan Cilik Ditampa
    • Negara Asal
    • Formulir A
    • Profesional
    • Jembar Wide
  • Men’s Fashion Sneaker Running Walking Shoes

    Sepatu Sneaker Mode Pria Mlaku

    Gaya Info Dasar No .: 19-012 Asal: China Ndhuwur: Fly rajutan & Lapisan PU: Kaos Kaki: PU Tunggal: Warna Karet: Ireng, Abu-abu, Khaki Ukuran: US8-12 Pria # Wektu Utama: 45-60 Dina MOQ: 1000PRS Pengepakan : Port Polybag FOB: Langkah-langkah Proses Shanghai Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Pengemasan Sepatu sneaker iki cocog kanggo musim semi, musim panas, musim gugur lan musim salju. Partikel tunggal nggawe ...