NANCHANG TEAMLAND IMP. & EXP TRADE CO., LTD.

Minangka pedagang profesional sepatu, Teamland Imp. & Exp. Trade Co, LTD. Nduwe pabrik sing dikontrol kanthi lengkap lan duwe luwih saka 10 pabrik sing dikelola afiliasi sing nyedhiyakake sneaker, flat, kasual, moccasins, sandal, sandal, sepatu bot kanthi kabeh ukuran kanthi rega kompetitif, layanan sing apik lan efisien. Miwiti bisnis ing pasar Amerika Utara, Eropa, Australia, Jepang & Afrika Selatan…

maca liyane