Sepatu Sneaker Mode Pria Mlaku

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar

Gaya Ora.: 19-012
Asal: Cina
Ndhuwur: Fly rajutan & PU
Lapisan: Bolong
Kaos kaki: PU
Tunggal: Karet
Werna: Ireng, Abu-abu, Khaki
Ukuran: US8-12 Men #
Wektu Utama: 45-60 Dina
MOQ: 1000PRS
Packing: Polybag
Pelabuhan FOB: Shanghai

Langkah-langkah pangolahan

Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

Aplikasi

Sepatu olahraga iki cocog kanggo musim semi, musim panas, musim gugur lan musim salju.
Partikel tunggal nggawe tlapak sikil duwe alus sing ora ana tandhingane, lan pancen duwe fungsi "kelembutan ekstrem", mula sampeyan duwe kekuwatan sing kuat nalika olahraga, lan ngadeg suwe ora bakal krasa ora nyaman.
E-mail: enquiry@teamland.cn

Pasar Ekspor Utama

Asia
Australia
Timur Tengah / Afrika Selatan
Amerika Utara / Selatan
Eropa Wétan / Kulon

Kemasan & Kiriman

Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
Ukuran Kemasan: 61 * 30.5 * 30.5cm Bobot bersih: 4.0kg            
Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 5.0kg

Pembayaran & Pangiriman

Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

Kauntungan Kompetitif Utama

Pesenan Cilik Ditampa                
Negara Asal                          
Formulir A
Profesional
Rega Kompetitif   


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: