Flat

  • Women Round Toe Cute Bow Comfort Slip On Ballet Flats Shoes

    Wanita Round Round Cute Bow Slip On Flat Ballet Flats

    ***Info Dhasar

      

    Gaya Ora.:

    TLS-01

    Asal:

    Cina

    Ndhuwur:

    Kain

    Lapisan:

    PU

    Kaos kaki:

    PU

    Tunggal:

    TPR

    Werna:

    Ireng

    Ukuran:

    Wanita US6-11 #

    Wektu Utama:

    45-60 Dina

    MOQ:

    1000PRS

    Packing:

    Polybag

    Pelabuhan FOB:

    Shanghai

     

    *** Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Cetakan → Motong → Jahitan → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

     

    *** Aplikasi

    • Outsole tahan lama & entheng nyedhiyakake gaya non slip lan sandhangan njero ruangan & ruangan. Desain sing apik bisa nyedhot kelembapan kanthi cepet sawise mlaku-mlaku sadina suwene. Fitur detail sing dijenengi bisa dicocogake kanthi saben klambi.
    • Lining alus lan Kulit: Lapisan kaya awan nyemprotake driji sikil cilik, ngirimake bantal kaya nalika dheweke kesusu.
    • Cetakan busa memori kanthi kapadhetan dhuwur ing sikil lan njaga bentuk kasebut. Alus lan Apik.
    • kain-lan-tiron. Saiki kasedhiya kanggo Baptisan, Halloween, hadiah Natal utawa mung nganggo klambi santai.
    • Flat balet klasik kanthi Premium Latex Cushioned Foot-Bed, kanggo Kenyamanan Ultimate.

    **** E-mail: enquiry@teamland.cn

     

     

    *** Pasar Ekspor Utama

    • Asia
    • Australia
    • Timur Tengah / Afrika Selatan
    • Amerika Utara / Selatan
    • Eropa Wétan / Kulon

    *** Kemasan & Kiriman

    • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
    • Ukuran Kemasan: 39 * 34 * 30cm Bobot bersih: 2.1kg
    • Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 2,6 kg

    *** Pembayaran & Pangiriman

    • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
    • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

    *** Kauntungan Kompetitif Utama

    • Pesenan Cilik Ditampa
    • Negara Asal
    • Formulir A
    • Profesional
  • DailyShoes Women’s Comfortable Soft Round Toe Flat Slip-on Fashion Loafer Shoes

    DailyShoes Sepatu Wanita Datar Bulat Lembut Nyaman Slip-on Mode Loafer

    ***Info Dhasar

      

    Gaya Ora.:

    TLXB-01

    Asal:

    Cina

    Ndhuwur:

    PU

    Lapisan:

    PU

    Kaos kaki:

    PU

    Tunggal:

    TPR

    Werna:

    Abang

    Ukuran:

    Wanitas US5-10

    Wektu Utama:

    45-60 Dina

    MOQ:

    1000PRS

    Packing:

    Polybag

    Pelabuhan FOB:

    Shanghai

     

    *** Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Semen → Suwene → Mbentuk → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

     

    *** Aplikasi

    ** Flat iki nganggo stubs dekorasi sing cocog kanggo acara santai lan resmi.

    ** Flat lucu kanggo gaya kasual kerja kanggo acara apa wae Flat Flat Iki Ramping lan Apik, Mode Panas Musim Panas Pantai Hawaii Gaya Bergaya Datar Flat Flat Balet Klasik Nggawe Dheweke Cocog Kanggo Dianggo ing Kantor, Metu Brunch, Nalika Mlaku Karo lan Liyane

    ** E-mail: enquiry@teamland.cn

     

     

    *** Pasar Ekspor Utama

    • Asia
    • Australia
    • Timur Tengah / Afrika Selatan
    • Amerika Utara / Selatan
    • Eropa Wétan / Kulon

    *** Kemasan & Kiriman

    • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
    • Ukuran Kemasan: 42 * 37.5 * 34.5cm Bobot bersih: 3.0kg
    • Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 3,5kg

    *** Pembayaran & Pangiriman

    • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
    • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

    *** Kauntungan Kompetitif Utama

    • Pesenan Cilik Ditampa
    • Negara Asal
    • Formulir A
    • Profesional
    • Multi Warna Ditampa
  • Women’s Shoes Slip On Comfort Light Pointed Toe Flats

    Sepatu Wanita Slip On Flat Flats Kancing sing Nyenengake

    ***Info Dhasar

      

    Gaya Ora.:

    TLXB-02

    Asal:

    Cina

    Ndhuwur:

    bolong

    Lapisan:

    PU

    Kaos kaki:

    PU

    Tunggal:

    TPR

    Werna:

    Ireng

    Ukuran:

    Wanitas US5-10

    Wektu Utama:

    45-60 Dina

    MOQ:

    1000PRS

    Packing:

    Polybag

    Pelabuhan FOB:

    Shanghai

     

    *** Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Semen → Suwene → Mbentuk → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

     

    *** Aplikasi

    ** Flat iki nganggo stubs dekorasi sing cocog kanggo acara santai lan resmi.

    ** E-mail: enquiry@teamland.cn

     

     

    *** Pasar Ekspor Utama

    • Asia
    • Australia
    • Timur Tengah / Afrika Selatan
    • Amerika Utara / Selatan
    • Eropa Wétan / Kulon

    *** Kemasan & Kiriman

    • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
    • Ukuran Kemasan: 42 * 37.5 * 34.5cm Bobot bersih: 3kg
    • Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 3,5kg

    *** Pembayaran & Pangiriman

    • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
    • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

    *** Kauntungan Kompetitif Utama

    • Pesenan Cilik Ditampa
    • Negara Asal
    • Formulir A
    • Profesional
    • Multi Warna Ditampa
  • Girls Elastic Bow Flats Ballet Shoes

    Sepatu Balet Flat Elastis Wanita

    Gaya Info Dasar Ora.: BLA1919 Asal: China Ndhuwur: PU / Lapisan Kain: Kaos Kaki PU: PU Tunggal: Warna TPR: Ireng, Jambon, Ukuran Silver: Bocah US1-6 # Wektu Utama: 45-60 Dina MOQ: 1000PRS Packing: Port Polybag FOB: Langkah-langkah Ngolah Gambar Shanghai → Mould → Cutting → Jahitan → Semen → Suwene → Mbentuk → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Packing Desain sing Apik lan Nyaman, flat iki nduweni balle klasik ...
  • Women’s Genius Leather Flats Loafer

    Flat Kulit Genius Wanita Loafer

    Gaya Info Dasar Ora.: 18-116 Asal: China Ndhuwur: Lapisan Kulit: Kaos Kaki PU: PU Tunggal: Warna Karet: Ireng, Abu-abu, Ukuran Beige: Wanita US5-9 # Wektu Utama: 45-60 Dina MOQ: 1000PRS Packing: Port Polybag FOB: Langkah-langkah Pangolahan Shanghai Gambar → Mould → Motong → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Pengemasan Desain Modis lan Nyaman, flat iki dilengkapi ...
  • Women’s Comfortable Soft Round Toe Flat Slip-on Fashion Loafer Shoes

    Sepatu Sepatu Datar Slip-on Wanita sing Apik Nyaman

    Gaya Info Dasar Ora.: 19-TLS1108 Asal: China Ndhuwur: Lapisan PU: Kaos Kaos Kain: Kain + PU Tunggal: Warna TPU: Ireng, Pewter, Royal Blue Ukuran: US6-11M & W Wektu Utama: 45-60 Dina MOQ: 1000PRS Pengepakan: Port Polybag FOB: Langkah Pangolahan Shanghai Flat Balerina Wanita Kanthi Busur. Flat Ballet Sepatu Saben Dina Paling Lembut, PU Atas Sing Bisa Digandhengake Kanthi Gaun Favorit Sampeyan. Chuck Kasual Tarik Ing Sisih ...
  • Women’s Mirco Suede Fashion Stub Flats Casual Shoes

    Sepatu Kasual Wanita Mirco Suede Stub Flats

    Gaya Info Dasar Ora.: TLXB-01 Asal: China Ndhuwur: Lapisan Mirco Suede: Kaos Kaki PU: PU Tunggal: Warna TPR: Ukuran Ireng: Wanita US6-11 Wektu Utama: 45-60 Dina MOQ: 1000PRS Packing: Port Polybag FOB: Drawing Langkah-langkah Proses Shanghai → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Pengepakan Flat-flat iki nganggo stubs dekorasi sing cocog kanggo ...
  • Girls Glitter Flats Ballet Shoes

    Sepatu Balet Gadis Glitter Flat

    Gaya Info Dasar Ora.: BLA1918 Asal: China Ndhuwur: PU / Glitter Lining: PU Kaos kaki: PU Tunggal: TPR Warna: Krim, Jambon, Ukuran Emas: US9-13 Anak # Wektu Utama: 45-60 Dina MOQ: 1000PRS Packing: Port Polybag FOB: Langkah-langkah Proses Shanghai Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Pengemasan Desain sing Apik lan Nyaman, flat iki nduweni gaya balerina klasik ...