Produk

  • Women’s Summer Breathable Casual Shoes Loafers Flats Walking Shoes

    Sepatu Kasual Bernapas Musim Panas Wanita Loafers Flats Walking Shoes

    ***Info Dhasar

      

    Gaya Ora.:

    TLXB-01

    Asal:

    Cina

    Ndhuwur:

    Kain

    Lapisan:

    Kain

    Kaos kaki:

    Kain

    Tunggal:

    PVC

    Werna:

    Putih

    Ukuran:

    Wanita US6-11 #

    Wektu Utama:

    45-60 Dina

    MOQ:

    1000PRS

    Packing:

    Polybag

    Pelabuhan FOB:

    Shanghai

     

    *** Langkah-langkah pangolahan

    Motong → Jahitan → Suwene → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

     

    *** Aplikasi

    ** Gampang mlaku-mlaku utawa omah-omah. Non-slid hard tunggal nyaman karo sampeyan sedina muput.

    ** Sepatu Wanita kasual penting kanggo saben dina. Gaya tanpa wates cocok kanggo siswa, SMP, bocah-bocah wadon lan wanita. Sepatu kasebut bisa ngancani sampeyan wiwit Pemuda nganti Elegan.

    ** Sepatu Kanvas Putih minangka tampilan santai sing bisa dienggo kanthi praktis jinis kasual kayata sundresses, celana pendek, capris, celana, jeans, olahraga, lsp.

    **** E-mail: enquiry@teamland.cn

     

    *** Pasar Ekspor Utama

    • Asia
    • Australia
    • Timur Tengah / Afrika Selatan
    • Amerika Utara / Selatan
    • Eropa Wétan / Kulon

    *** Kemasan & Kiriman

    • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
    • Ukuran Kemasan: 54 * 32 * 24cm Bobot net: 2,40kg
    • Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 2,90kg

    *** Pembayaran & Pangiriman

    • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
    • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

    *** Kauntungan Kompetitif Utama

    • Pesenan Cilik Ditampa
    • Negara Asal
    • Formulir A
    • Profesional
  • Women Round Toe Cute Bow Comfort Slip On Ballet Flats Shoes

    Wanita Round Round Cute Bow Slip On Flat Ballet Flats

    ***Info Dhasar

      

    Gaya Ora.:

    TLS-01

    Asal:

    Cina

    Ndhuwur:

    Kain

    Lapisan:

    PU

    Kaos kaki:

    PU

    Tunggal:

    TPR

    Werna:

    Ireng

    Ukuran:

    Wanita US6-11 #

    Wektu Utama:

    45-60 Dina

    MOQ:

    1000PRS

    Packing:

    Polybag

    Pelabuhan FOB:

    Shanghai

     

    *** Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Cetakan → Motong → Jahitan → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

     

    *** Aplikasi

    • Outsole tahan lama & entheng nyedhiyakake gaya non slip lan sandhangan njero ruangan & ruangan. Desain sing apik bisa nyedhot kelembapan kanthi cepet sawise mlaku-mlaku sadina suwene. Fitur detail sing dijenengi bisa dicocogake kanthi saben klambi.
    • Lining alus lan Kulit: Lapisan kaya awan nyemprotake driji sikil cilik, ngirimake bantal kaya nalika dheweke kesusu.
    • Cetakan busa memori kanthi kapadhetan dhuwur ing sikil lan njaga bentuk kasebut. Alus lan Apik.
    • kain-lan-tiron. Saiki kasedhiya kanggo Baptisan, Halloween, hadiah Natal utawa mung nganggo klambi santai.
    • Flat balet klasik kanthi Premium Latex Cushioned Foot-Bed, kanggo Kenyamanan Ultimate.

    **** E-mail: enquiry@teamland.cn

     

     

    *** Pasar Ekspor Utama

    • Asia
    • Australia
    • Timur Tengah / Afrika Selatan
    • Amerika Utara / Selatan
    • Eropa Wétan / Kulon

    *** Kemasan & Kiriman

    • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
    • Ukuran Kemasan: 39 * 34 * 30cm Bobot bersih: 2.1kg
    • Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 2,6 kg

    *** Pembayaran & Pangiriman

    • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
    • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

    *** Kauntungan Kompetitif Utama

    • Pesenan Cilik Ditampa
    • Negara Asal
    • Formulir A
    • Profesional
  • Girls Cute Fleece Star Slippers Warm Household Anti-Slip Indoor Home Slippers

    Sandal Bintang Wulu Cewek Cewek Lucu Sandal Omah Anti-Slip Ing Omah

    ***Info Dhasar

      

    Gaya Ora.:

    TLHS-16

    Asal:

    Cina

    Ndhuwur:

    Wulu Karang

    Lapisan:

    Wulu

    Kaos kaki:

    Wulu

    Tunggal:

    TPR

    Werna:

    Putih

    Ukuran:

    Gadis UK6-13 #

    Wektu Utama:

    45-60 Dina

    MOQ:

    1000PRS

    Packing:

    Polybag

    Pelabuhan FOB:

    Shanghai

     

    *** Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Cetakan → Motong → Jahitan → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

     

    *** Aplikasi

    • Desain Lip On: -campur ndhuwur karo desain payet plastik wujude star nyedhiyakake sandal omah unik kanggo bayi. Geser desain sing gampang, dadi gampang dilebokake. Banjur dheweke bakal nutupi sikil kanthi alus lan ora bakal ucul.
    • Lining alus lan Kulit: Lapisan kaya awan nyemprotake driji sikil cilik, ngirimake bantal kaya nalika dheweke kesusu.
    • Cetakan busa memori kanthi kapadhetan dhuwur ing sikil lan njaga bentuk kasebut. Alus lan Apik.
    • Mesin Cuci. Saiki kasedhiya kanggo Baptisan, Halloween, hadiah Natal utawa mung nganggo klambi santai.

    **** E-mail: enquiry@teamland.cn

     

     

    *** Pasar Ekspor Utama

    • Asia
    • Australia
    • Timur Tengah / Afrika Selatan
    • Amerika Utara / Selatan
    • Eropa Wétan / Kulon

    *** Kemasan & Kiriman

    • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
    • Ukuran Kemasan: 45 * 32 * 24cm Bobot net: 2.5kg
    • Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 3.1kg

    *** Pembayaran & Pangiriman

    • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
    • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

    *** Kauntungan Kompetitif Utama

    • Pesenan Cilik Ditampa
    • Negara Asal
    • Formulir A
    • Profesional
  • Womens Indoor Outdoor Basic Memory Foam Moccasin Slipper W/Faux Fur Collar

    Womens Indoor Outdoor Basic Memory Foam Moccasin Slipper W / Faux Fur Collar

    ***Info Dhasar

      

    Gaya Ora.:

    BLA1917

    Asal:

    Cina

    Ndhuwur:

    Kulit

    Lapisan:

    Wulu

    Kaos kaki:

    Wulu

    Tunggal:

    TPR

    Werna:

    Biru, Jambon, Abu-abu, Coklat, Coklat

    Ukuran:

    Wanitas US6-11M & W

    Wektu Utama:

    45-60 Dina

    MOQ:

    1000PRS

    Packing:

    Polybag

    Pelabuhan FOB:

    Shanghai

     

    *** Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Mould → Motong → Jahitan → Awet → Semen → Mbentuk → Mrekso Inline → Priksa Logam → Pengepakan

     

    *** Aplikasi

    ** Kulit suede. Insole: Kulit Babi Kulit Cushioned sikil digawe saka manungsa nggawe sampeyan rasane Penake, Hygroscopic lan ngetokake Kringet.

    ** Kajaba lapisan wulu faux super alus, ana siji bahan penting sing nggawe sandal anget iki dadi nyaman. Sing luwih khusus, sandal moccasin kita duwe outsole busa memori sing cocog karo sikilmu lan menehi kenyamanan optimal.

    Sandal busa memori ana kabeh ukuran sepatu wanita AS (6-11) lan warna 5 sing apik banget, supaya sampeyan bisa milih sing paling cocog karo gaya, kepribadian lan rasukan favorit utawa malah piyama! Werna sing kasedhiya yaikuBiru, Jambon, Abu-abu, Coklat, Coklat.

    ** E-mail: enquiry@teamland.cn

     

    *** Pasar Ekspor Utama

    • Asia
    • Australia
    • Timur Tengah / Afrika Selatan
    • Amerika Utara / Selatan
    • Eropa Wétan / Kulon

    *** Kemasan & Kiriman

    • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
    • Ukuran Kemasan: 61 * 45 * 35cm Bobot net: 5,5kg
    • Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 6.50kg

    *** Pembayaran & Pangiriman

    • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
    • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

    *** Kauntungan Kompetitif Utama

    • Pesenan Cilik Ditampa
    • Negara Asal
    • Formulir A
    • Profesional
  • Boys&Girls House Slipper Cute Dinosaur Cartoon Soft Anti-Slip Winter Shoes

    Slipper Omah Bocah-Bocah-Bocah-Bocah-Bocah-bocah Lanang Bocah-Bocah-Bocah-Bocah-Bocah-Bocah

    ***Info Dhasar

      

    Gaya Ora.:

    TLHS-27

    Asal:

    Cina

    Ndhuwur:

    Wulu

    Lapisan:

    Kain

    Kaos kaki:

    Kain

    Tunggal:

    TPR

    Werna:

    Biru

    Ukuran:

    Bocah lanang & wadon US1-6 #

    Wektu Utama:

    45-60 Dina

    MOQ:

    1000PRS

    Packing:

    Polybag

    Pelabuhan FOB:

    Shanghai

     

    *** Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Cetakan → Motong → Jahitan → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

     

    *** Aplikasi

    ** MATERI LEMBUT: Bahan sing entheng lan alus nggawe sandal gampang dilipat lan dilebokake, saengga bocah bisa mlaku, santai, lan muter nalika krasa nyaman sedina muput.

    ** EXTERIOR ADORABLE: Ora ana bocah utawa bocah sing ora bisa uwal saka sandal sing dirancang kartun kasebut. Dheweke cukup nengsemake kanggo nguwatirake ngelak kanggo duwe, gampang dipasangake nganggo klambi utawa setelan sing cocog kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan.

    ** KABUPUTAN SATU TAUN: Sandal iki nyedhiyakake anget kanggo bocah nalika musim adhem lan cukup insulasi nalika awan, dadi slip-on sepasang cuaca.

    **** E-mail: enquiry@teamland.cn

     

     

    *** Pasar Ekspor Utama

    • Asia
    • Australia
    • Timur Tengah / Afrika Selatan
    • Amerika Utara / Selatan
    • Eropa Wétan / Kulon

    *** Kemasan & Kiriman

    • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
    • Ukuran Kemasan: 45 * 32 * 24cm Bobot net: 2.5kg
    • Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 3.1kg

    *** Pembayaran & Pangiriman

    • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
    • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

    *** Kauntungan Kompetitif Utama

    • Pesenan Cilik Ditampa
    • Negara Asal
    • Formulir A
    • Profesional
  • Men’s Moccasions With Memory Foam Slippers for Men Indoor Outdoor

    Moccasion Pria Kanthi Sandal Busa memori kanggo Pria Dalam Ruangan

    ***Info Dhasar

      

    Gaya Ora.:

    TLHS05

    Asal:

    Cina

    Ndhuwur:

    Kain

    Lapisan:

    Wulu

    Kaos kaki:

    Wulu

    Tunggal:

    TPR

    Werna:

    Mriksa

    Ukuran:

    Wong lanangs US8-13M & W

    Wektu Utama:

    45-60 Dina

    MOQ:

    1000PRS

    Packing:

    Polybag

    Pelabuhan FOB:

    Shanghai

     

    *** Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Mould → Motong → Jahitan → Awet → Semen → Mbentuk → Mrekso Inline → Priksa Logam → Pengepakan

     

    *** Aplikasi

    • Sandal Pria Paling Nyaman: Lapisan Lembut Interior bakal nyedhiyakake sampeyan kanthi maksimal supaya kenyamanan lan sikil tetep nyaman, nyaman lan anget.
    • Sandal kanggo Pria ing ruangan ruangan: Tapak karet tahan lama lan tahan slip nggawe langkah sing yakin ing lingkungan njero ruangan lan ruangan, uga bisa dianggo sepasang sepatu nyopir.
    • Sandal omah pria imitasi sing apik lan apik kanggo pria dilapisi wulu palsu kanggo anget lan kenyamanan sing ekstrim. Pria memori moccasin busa memori sing nggawe sampeyan seneng nganggo sing nyaman, rasane gampang lunyu kapan wae pengin sikil sampeyan santai; Yen wis tekan omah, sandal moccasin mens iki, santai banget sikil sawise nyopir lan kerja sedina muput.

    ** E-mail: enquiry@teamland.cn

     

    *** Pasar Ekspor Utama

    • Asia
    • Australia
    • Timur Tengah / Afrika Selatan
    • Amerika Utara / Selatan
    • Eropa Wétan / Kulon

    *** Kemasan & Kiriman

    • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
    • Ukuran Kemasan: 57 * 47 * 35cm Bobot net: 4,80kg
    • Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 5,90 kg

    *** Pembayaran & Pangiriman

    • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
    • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

    *** Kauntungan Kompetitif Utama

    • Pesenan Cilik Ditampa
    • Negara Asal
    • Formulir A
    • Profesional
  • Men’s Comfortable Memory Foam House Slippers Non Slip

    Sandal Omah Memori Pria Nyaman Non Slip

     

    ***Info Dhasar

      

    Gaya Ora.:

    TLHS-21

    Asal:

    Cina

    Ndhuwur:

    Kain

    Lapisan:

    Wulu

    Kaos kaki:

    Wulu

    Tunggal:

    TPR

    Werna:

    Angkatan Laut, Grey

    Ukuran:

    Pria US8-13 #

    Wektu Utama:

    45-60 Dina

    MOQ:

    1000PRS

    Packing:

    Polybag

    Pelabuhan FOB:

    Shanghai

     

    *** Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Cetakan → Motong → Jahitan → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

     

    *** Aplikasi

    ** Lapisan bulu domba karang alus sing lembut lan alus. Sepatune menehi perlindungan kaping pindho alus lan kain anti banyu ora gampang ilang rambut.

    ** Bahan sing entheng lan alus nggawe sandal gampang dilipat lan dilebokake. Sampeyan bisa nggawa dheweke nalika lelungan, spa, ing kantor utawa hotel. Rileks sikilmu kapan lan ing endi wae.

    ** Non slip kanggo langkah ing njaba kanggo njupuk kertas esuk, mlaku ing segawon, mbanyoni kembang lan liya-liyane. Bisa dicuci nganggo mesin supaya gampang dirawat.

    **** E-mail: enquiry@teamland.cn

     

     

    *** Pasar Ekspor Utama

    • Asia
    • Australia
    • Timur Tengah / Afrika Selatan
    • Amerika Utara / Selatan
    • Eropa Wétan / Kulon

    *** Kemasan & Kiriman

    • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
    • Ukuran Kemasan: 61 * 45 * 35cm Bobot net: 5,5kg
    • Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 6.2kg

    *** Pembayaran & Pangiriman

    • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
    • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

    *** Kauntungan Kompetitif Utama

    • Pesenan Cilik Ditampa
    • Negara Asal
    • Formulir A
    • Profesional
  • Mens Slippers Moccasins for Men Cozy Pile Lined with Microsuede Upper Indoor Outdoor On House Shoes

    Moccasins Pria Sandal untuk Pria Pile Nyaman Dilapisi Mikrouede Atas Ruangan Ing Ruangan Omah ing Omah

    ***Info Dhasar

      

    Gaya Ora.:

    17-TLS1191

    Asal:

    Cina

    Ndhuwur:

    kulit

    Lapisan:

    wulune

    Kaos kaki:

    wulune

    Tunggal:

    TPR

    Werna:

    Angkatan Laut

    Ukuran:

    Wong lanangs US8-13M & W

    Wektu Utama:

    45-60 Dina

    MOQ:

    1000PRS

    Packing:

    Polybag

    Pelabuhan FOB:

    Shanghai

     

    *** Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Mould → Motong → Jahitan → Awet → Semen → Mbentuk → Mrekso Inline → Priksa Logam → Pengepakan

     

    *** Aplikasi

    • SUAL KUALITAS - Sandal gaya Moccasin digawe saka suede asli lan kasedhiya ing macem-macem pilihan warna.
    • PADDED INSOLES - Fitur sol wulu entheng kanthi wulu palsu sing apik, menehi sampeyan rasa sing paling kepenak.
    • Moccasins kasual kanggo alas kaki ing omah, tahan las TPR tahan lama lan tahan slip bisa nglindhungi sampeyan saka sliding utawa geser.
    • Hadiah sing apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca kanggo macem-macem festival kanggo menehi sikil sing kesel istirahat sing pantes.

    ** E-mail: enquiry@teamland.cn

     

    *** Pasar Ekspor Utama

    • Asia
    • Australia
    • Timur Tengah / Afrika Selatan
    • Amerika Utara / Selatan
    • Eropa Wétan / Kulon

    *** Kemasan & Kiriman

    • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
    • Ukuran Kemasan: 57 * 45 * 35cm Bobot net: 4,80kg
    • Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 5,9kg

    *** Pembayaran & Pangiriman

    • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
    • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

    *** Kauntungan Kompetitif Utama

    • Pesenan Cilik Ditampa
    • Negara Asal
    • Formulir A
    • Profesional
  • Women’s and Men’s Slip On Lightweight Casual Sneakers

    Sneaker Kasual Ringan Wanita lan Pria

    Gaya Info Dasar Ora.: 19-024 Asal: China Ndhuwur: Lapisan Sintetis: Kaos Kaki: Jala Tunggal: Warna EVA: Abu-abu, Ireng, Jambon, Ungu, Ukuran Biru: Wanita US5-9 # US8-12 Pria # Wektu Utama: 45-60 Dina MOQ: Packing 1000PRS: Port Polybag FOB: Drawing Langkah-langkah Pangolahan Shanghai → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Pengemasan Sepatu sneaker iki cocog kanggo macem-macem ...
  • Women’s Breathable Memory Foam Sneakers

    Sneaker Busa Memori Bernapas Wanita

    Gaya Info Dasar Ora.: 18-102 Asal: China Ndhuwur: Fly Knitted Lining: Mesh Sock: PU Tunggal: EVA Warna: Navy, Beige, Grey, Biru, Putih, Pink Ukuran: US5-9 Wanita # Wektu Utama: 45- MOQ 60 Dina: 1000PRS Packing: Polybag FOB Port: Drawing Langkah-langkah Pangolahan Shanghai → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Pengemasan Sepatu sneaker iki cocog karo njero ruangan lan ruangan, pilihan sing cocog kanggo mlaku, mlaku lsp. Breathable alus ...
  • Moccasins for Women Cozy Pile Lined with Micro suede Upper Indoor Outdoor Slip On House Shoes

    Moccasins kanggo tumpukan mulyo wanita diantrekake karo suede mikro ing ndhuwur njero ruangan ruangan ing sepatu omah

    ***Info Dhasar

      

    Gaya Ora.:

    TLHS-04

    Asal:

    Cina

    Ndhuwur:

    kulit

    Lapisan:

    wulune

    Kaos kaki:

    wulune

    Tunggal:

    TPR

    Werna:

    Ungu, Coklat

    Ukuran:

    Wanitas US6-11M & W

    Wektu Utama:

    45-60 Dina

    MOQ:

    1000PRS

    Packing:

    Polybag

    Pelabuhan FOB:

    Shanghai

     

    *** Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Mould → Motong → Jahitan → Awet → Semen → Mbentuk → Mrekso Inline → Priksa Logam → Pengepakan

     

    *** Aplikasi

    • SELESA - Sandal sing nyenengake cocog kanggo panggunaan njero ruangan lan outsole TPR kanggo panggunaan entheng ing njaba.
    • SUAL KUALITAS - Sandal gaya Moccasin digawe saka suede asli lan kasedhiya ing macem-macem pilihan warna.
    • PADDED INSOLES - Fitur sol wulu entheng kanthi wulu palsu sing apik, menehi sampeyan rasa sing paling kepenak.

    ** E-mail: enquiry@teamland.cn

     

    *** Pasar Ekspor Utama

    • Asia
    • Australia
    • Timur Tengah / Afrika Selatan
    • Amerika Utara / Selatan
    • Eropa Wétan / Kulon

    *** Kemasan & Kiriman

    • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
    • Ukuran Kemasan: 61 * 45 * 35cm Bobot net: 5.50kg
    • Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 6.20kg

    *** Pembayaran & Pangiriman

    • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
    • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

    *** Kauntungan Kompetitif Utama

    • Pesenan Cilik Ditampa
    • Negara Asal
    • Formulir A
    • Profesional
  • Men’s Genius Leather Sneaker

    Sneaker Kulit Genius Pria

    Gaya Info Dasar Ora.: TLDL-01 Asal: Cina Ndhuwur: Lapisan Kulit: Kaos Kaki: Jala Tunggal: Warna Karet: Ukuran Ireng: Pria US8-13 # Wektu Utama: 45-60 Dina MOQ: 1000PRS Packing: Port Polybag FOB: Langkah-langkah pangolahan Shanghai Gambar »Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Pengemasan Sepatu sneaker kasebut nduwe ndhuwur kulit alus sing dhukungan lan nyaman. Kulit sing gampang dijaga kanthi lapisan bolong sing ramah kulit ...