Moccasins

  • Womens Indoor Outdoor Basic Memory Foam Moccasin Slipper W/Faux Fur Collar

    Womens Indoor Outdoor Basic Memory Foam Moccasin Slipper W / Faux Fur Collar

    ***Info Dhasar

      

    Gaya Ora.:

    BLA1917

    Asal:

    Cina

    Ndhuwur:

    Kulit

    Lapisan:

    Wulu

    Kaos kaki:

    Wulu

    Tunggal:

    TPR

    Werna:

    Biru, Jambon, Abu-abu, Coklat, Coklat

    Ukuran:

    Wanitas US6-11M & W

    Wektu Utama:

    45-60 Dina

    MOQ:

    1000PRS

    Packing:

    Polybag

    Pelabuhan FOB:

    Shanghai

     

    *** Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Mould → Motong → Jahitan → Awet → Semen → Mbentuk → Mrekso Inline → Priksa Logam → Pengepakan

     

    *** Aplikasi

    ** Kulit suede. Insole: Kulit Babi Kulit Cushioned sikil digawe saka manungsa nggawe sampeyan rasane Penake, Hygroscopic lan ngetokake Kringet.

    ** Kajaba lapisan wulu faux super alus, ana siji bahan penting sing nggawe sandal anget iki dadi nyaman. Sing luwih khusus, sandal moccasin kita duwe outsole busa memori sing cocog karo sikilmu lan menehi kenyamanan optimal.

    Sandal busa memori ana kabeh ukuran sepatu wanita AS (6-11) lan warna 5 sing apik banget, supaya sampeyan bisa milih sing paling cocog karo gaya, kepribadian lan rasukan favorit utawa malah piyama! Werna sing kasedhiya yaikuBiru, Jambon, Abu-abu, Coklat, Coklat.

    ** E-mail: enquiry@teamland.cn

     

    *** Pasar Ekspor Utama

    • Asia
    • Australia
    • Timur Tengah / Afrika Selatan
    • Amerika Utara / Selatan
    • Eropa Wétan / Kulon

    *** Kemasan & Kiriman

    • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
    • Ukuran Kemasan: 61 * 45 * 35cm Bobot net: 5,5kg
    • Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 6.50kg

    *** Pembayaran & Pangiriman

    • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
    • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

    *** Kauntungan Kompetitif Utama

    • Pesenan Cilik Ditampa
    • Negara Asal
    • Formulir A
    • Profesional
  • Men’s Moccasions With Memory Foam Slippers for Men Indoor Outdoor

    Moccasion Pria Kanthi Sandal Busa memori kanggo Pria Dalam Ruangan

    ***Info Dhasar

      

    Gaya Ora.:

    TLHS05

    Asal:

    Cina

    Ndhuwur:

    Kain

    Lapisan:

    Wulu

    Kaos kaki:

    Wulu

    Tunggal:

    TPR

    Werna:

    Mriksa

    Ukuran:

    Wong lanangs US8-13M & W

    Wektu Utama:

    45-60 Dina

    MOQ:

    1000PRS

    Packing:

    Polybag

    Pelabuhan FOB:

    Shanghai

     

    *** Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Mould → Motong → Jahitan → Awet → Semen → Mbentuk → Mrekso Inline → Priksa Logam → Pengepakan

     

    *** Aplikasi

    • Sandal Pria Paling Nyaman: Lapisan Lembut Interior bakal nyedhiyakake sampeyan kanthi maksimal supaya kenyamanan lan sikil tetep nyaman, nyaman lan anget.
    • Sandal kanggo Pria ing ruangan ruangan: Tapak karet tahan lama lan tahan slip nggawe langkah sing yakin ing lingkungan njero ruangan lan ruangan, uga bisa dianggo sepasang sepatu nyopir.
    • Sandal omah pria imitasi sing apik lan apik kanggo pria dilapisi wulu palsu kanggo anget lan kenyamanan sing ekstrim. Pria memori moccasin busa memori sing nggawe sampeyan seneng nganggo sing nyaman, rasane gampang lunyu kapan wae pengin sikil sampeyan santai; Yen wis tekan omah, sandal moccasin mens iki, santai banget sikil sawise nyopir lan kerja sedina muput.

    ** E-mail: enquiry@teamland.cn

     

    *** Pasar Ekspor Utama

    • Asia
    • Australia
    • Timur Tengah / Afrika Selatan
    • Amerika Utara / Selatan
    • Eropa Wétan / Kulon

    *** Kemasan & Kiriman

    • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
    • Ukuran Kemasan: 57 * 47 * 35cm Bobot net: 4,80kg
    • Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 5,90 kg

    *** Pembayaran & Pangiriman

    • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
    • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

    *** Kauntungan Kompetitif Utama

    • Pesenan Cilik Ditampa
    • Negara Asal
    • Formulir A
    • Profesional
  • Mens Slippers Moccasins for Men Cozy Pile Lined with Microsuede Upper Indoor Outdoor On House Shoes

    Moccasins Pria Sandal untuk Pria Pile Nyaman Dilapisi Mikrouede Atas Ruangan Ing Ruangan Omah ing Omah

    ***Info Dhasar

      

    Gaya Ora.:

    17-TLS1191

    Asal:

    Cina

    Ndhuwur:

    kulit

    Lapisan:

    wulune

    Kaos kaki:

    wulune

    Tunggal:

    TPR

    Werna:

    Angkatan Laut

    Ukuran:

    Wong lanangs US8-13M & W

    Wektu Utama:

    45-60 Dina

    MOQ:

    1000PRS

    Packing:

    Polybag

    Pelabuhan FOB:

    Shanghai

     

    *** Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Mould → Motong → Jahitan → Awet → Semen → Mbentuk → Mrekso Inline → Priksa Logam → Pengepakan

     

    *** Aplikasi

    • SUAL KUALITAS - Sandal gaya Moccasin digawe saka suede asli lan kasedhiya ing macem-macem pilihan warna.
    • PADDED INSOLES - Fitur sol wulu entheng kanthi wulu palsu sing apik, menehi sampeyan rasa sing paling kepenak.
    • Moccasins kasual kanggo alas kaki ing omah, tahan las TPR tahan lama lan tahan slip bisa nglindhungi sampeyan saka sliding utawa geser.
    • Hadiah sing apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca kanggo macem-macem festival kanggo menehi sikil sing kesel istirahat sing pantes.

    ** E-mail: enquiry@teamland.cn

     

    *** Pasar Ekspor Utama

    • Asia
    • Australia
    • Timur Tengah / Afrika Selatan
    • Amerika Utara / Selatan
    • Eropa Wétan / Kulon

    *** Kemasan & Kiriman

    • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
    • Ukuran Kemasan: 57 * 45 * 35cm Bobot net: 4,80kg
    • Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 5,9kg

    *** Pembayaran & Pangiriman

    • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
    • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

    *** Kauntungan Kompetitif Utama

    • Pesenan Cilik Ditampa
    • Negara Asal
    • Formulir A
    • Profesional
  • Moccasins for Women Cozy Pile Lined with Micro suede Upper Indoor Outdoor Slip On House Shoes

    Moccasins kanggo tumpukan mulyo wanita diantrekake karo suede mikro ing ndhuwur njero ruangan ruangan ing sepatu omah

    ***Info Dhasar

      

    Gaya Ora.:

    TLHS-04

    Asal:

    Cina

    Ndhuwur:

    kulit

    Lapisan:

    wulune

    Kaos kaki:

    wulune

    Tunggal:

    TPR

    Werna:

    Ungu, Coklat

    Ukuran:

    Wanitas US6-11M & W

    Wektu Utama:

    45-60 Dina

    MOQ:

    1000PRS

    Packing:

    Polybag

    Pelabuhan FOB:

    Shanghai

     

    *** Langkah-langkah pangolahan

    Gambar → Mould → Motong → Jahitan → Awet → Semen → Mbentuk → Mrekso Inline → Priksa Logam → Pengepakan

     

    *** Aplikasi

    • SELESA - Sandal sing nyenengake cocog kanggo panggunaan njero ruangan lan outsole TPR kanggo panggunaan entheng ing njaba.
    • SUAL KUALITAS - Sandal gaya Moccasin digawe saka suede asli lan kasedhiya ing macem-macem pilihan warna.
    • PADDED INSOLES - Fitur sol wulu entheng kanthi wulu palsu sing apik, menehi sampeyan rasa sing paling kepenak.

    ** E-mail: enquiry@teamland.cn

     

    *** Pasar Ekspor Utama

    • Asia
    • Australia
    • Timur Tengah / Afrika Selatan
    • Amerika Utara / Selatan
    • Eropa Wétan / Kulon

    *** Kemasan & Kiriman

    • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
    • Ukuran Kemasan: 61 * 45 * 35cm Bobot net: 5.50kg
    • Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 6.20kg

    *** Pembayaran & Pangiriman

    • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
    • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

    *** Kauntungan Kompetitif Utama

    • Pesenan Cilik Ditampa
    • Negara Asal
    • Formulir A
    • Profesional
  • Girls Boys Classic Suede Leather Moccasin Slipper

    Slipper Moccasin Kulit Suede Bocah Klasik

    Gaya Info Dasar Ora.: BLA1609 Asal: China Ndhuwur: Lapisan Kulit: Kaos Kaki: Tunggal Wulu: TPR Warna: Pink, Fushcia, Navy, Grey, Tan, Lilac Ukuran: Little Kids 'US9-13 #, Big Kids'US1- 5 # Wektu Utama: MOQ 45-60 Dina: 1000PRS Packing: Port Polybag FOB: Drawing Langkah-langkah Proses Shanghai → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Packing Moccasin sing kepenak karo ...
  • Men’s Leather Lace-Up Moccasin Slippers

    Sandal Moccasin Lace-Up Kulit Pria

    Gaya Info Dasar Ora.: BLA1915 Asal: China Ndhuwur: Lapisan Kulit: Kaos Kaki Bulu Titik: Bulu Runcing: Warna TPR: Ireng, Abu-abu, Chestnut, Kopi, Ukuran Hijau: US8-13 Pria # Wektu Utama: 45-60 Dina MOQ : 1000PRS Packing: Port Polybag FOB: Gambar Prosesing Shanghai → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Packing Sandal pria digawe ...
  • Children’s Leather Lace-Up Moccasin Slippers

    Sandal Moccasin Lace-Up Kulit Anak

    Gaya Info Dasar Ora.: BLA1618 Asal: China Ndhuwur: Lapisan Kulit: Kaos Kaki PU: Tunggal Tapak: TPR Warna: Ireng, Tan, Ukuran Abang: Bocah US11-2 # Timah: 45-60 Dina MOQ: 1000PRS Packing: Polybag FOB Pelabuhan: Drawing Langkah-langkah Proses Shanghai → Mould → Motong → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Pengemasan Kulit suede. Insole: Kulit Babi Kulit Bantal digawe saka ...
  • Women’s Lace-Up Moccasin Slippers

    Sandal Moccasin Renda Wanita

    Gaya Info Dasar Ora.: 20-TLS1068 Asal: China Ndhuwur: Lapisan PU: Kaos Kaki Kain: PU Tunggal: Warna TPR: Biru, Jambon, Putih, Ireng, Ukuran Kognak: US6-11M & W Wektu Utama: 45-60 Dina MOQ: 1000PRS Packing: Port Polybag FOB: Gambar Prosesing Shanghai Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Pengemasan Kulit suede. Insole: Kulit Kulit Babi ...
  • Women’s Leather Lace-Up Moccasin Slippers

    Sandal Moccasin Kulit Renda Wanita

    Gaya Info Dasar Ora.: BLA1608 Asal: China Ndhuwur: Lapisan Kulit: Kaos Kaki: Tunggal Wulu: TPR Warna: Navy, Abang, Kulit Hitam, Jambon, Ungu, Chestnut, Biru, Abu-abu, Ukuran Leopard: US6-10 Wanita Lead Time: 45-60 Dina MOQ: 1000PRS Packing: Polybag FOB Port: Langkah-langkah pangolahan Shanghai Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Packing Cocog kanggo kabeh acara. Slip iki ...