Moccasins kanggo tumpukan mulyo wanita diantrekake karo suede mikro ing ndhuwur njero ruangan ruangan ing sepatu omah

Katrangan singkat:

***Info Dhasar

  

Gaya Ora.:

TLHS-04

Asal:

Cina

Ndhuwur:

kulit

Lapisan:

wulune

Kaos kaki:

wulune

Tunggal:

TPR

Werna:

Ungu, Coklat

Ukuran:

Wanitas US6-11M & W

Wektu Utama:

45-60 Dina

MOQ:

1000PRS

Packing:

Polybag

Pelabuhan FOB:

Shanghai

 

*** Langkah-langkah pangolahan

Gambar → Mould → Motong → Jahitan → Awet → Semen → Mbentuk → Mrekso Inline → Priksa Logam → Pengepakan

 

*** Aplikasi

  • SELESA - Sandal sing nyenengake cocog kanggo panggunaan njero ruangan lan outsole TPR kanggo panggunaan entheng ing njaba.
  • SUAL KUALITAS - Sandal gaya Moccasin digawe saka suede asli lan kasedhiya ing macem-macem pilihan warna.
  • PADDED INSOLES - Fitur sol wulu entheng kanthi wulu palsu sing apik, menehi sampeyan rasa sing paling kepenak.

** E-mail: enquiry@teamland.cn

 

*** Pasar Ekspor Utama

  • Asia
  • Australia
  • Timur Tengah / Afrika Selatan
  • Amerika Utara / Selatan
  • Eropa Wétan / Kulon

*** Kemasan & Kiriman

  • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
  • Ukuran Kemasan: 61 * 45 * 35cm Bobot net: 5.50kg
  • Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 6.20kg

*** Pembayaran & Pangiriman

  • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
  • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

*** Kauntungan Kompetitif Utama

  • Pesenan Cilik Ditampa
  • Negara Asal
  • Formulir A
  • Profesional

  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: