Sandal Moccasin Kulit Renda Wanita

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar

Gaya Ora.:

BLA1608

Asal:

Cina

Ndhuwur:

Kulit

Lapisan:

Wulu

Kaos kaki:

Wulu

Tunggal:

TPR

Werna:

Angkatan Laut, Abang, Coklat, Coklat, Ungu, Chestnut, Biru, Abu-abu, Macan tutul

Ukuran:

Wanita US6-10 #

Wektu Utama:

45-60 Dina

MOQ:

1000PRS

Packing:

Polybag

Pelabuhan FOB:

Shanghai

Langkah-langkah pangolahan

Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

Aplikasi

Cocog kanggo kabeh acara. Sepatu slip-on iki bisa menehi kenyamanan nalika cocog karo klambi, njaga rasa modis.
E-mail: enquiry@teamland.cn

Pasar Ekspor Utama

Asia
Australia
Timur Tengah / Afrika Selatan
Amerika Utara / Selatan
Eropa Wétan / Kulon

Kemasan & Kiriman

Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
Ukuran Kemasan: 67 * 32 * 30cm Bobot net: 4,70kg            
Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 7.30kg

Pembayaran & Pangiriman

Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

Kauntungan Kompetitif Utama

Pesenan Cilik Ditampa                
Negara Asal                          
Formulir A
Profesional
Multi Warna Ditampa 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: