Sepatu Balet Gadis Glitter Flat

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar

Gaya Ora.:

BLA1918

Asal:

Cina

Ndhuwur:

PU / Glitter

Lapisan:

PU

Kaos kaki:

PU

Tunggal:

TPR

Werna:

Krim, Jambon, Emas

Ukuran:

US9-13 Anak #

Wektu Utama:

45-60 Dina

MOQ:

1000PRS

Packing:

Polybag

Pelabuhan FOB:

Shanghai

Langkah-langkah pangolahan

Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

Aplikasi

Desain sing Apik lan Nyaman, flat iki nduweni desain gaya balerina klasik, uga outsole non-selip fleksibel kanggo gerakan sing gampang. Flat sing apik banget cocok kanggo acara busana.
E-mail: enquiry@teamland.cn

Pasar Ekspor Utama

Asia
Australia
Timur Tengah / Afrika Selatan
Amerika Utara / Selatan
Eropa Wétan / Kulon

Kemasan & Kiriman

Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
Ukuran Kemasan: 39 * 29 * 24cm Bobot bersih: 2.0kg            
Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 3.0kg

Pembayaran & Pangiriman

Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

Kauntungan Kompetitif Utama

Pesenan Cilik Ditampa                
Negara Asal                          
Formulir A
Profesional
Jembar Wide


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: