Warta industri

  • KASUT NURUT GAYA

    Kaya sing kita ngerteni, kabeh tujuan utama kanggo sinau dadi ayu lan nyandhang yaiku nggawe gaya eksklusif dhewe, sing nuduhake kombinasi gaya lan busana wong. Sadurunge, kita kudu ngerti apa gaya pakean, banjur ...
    Waca liyane
  • Audit

    Nanchang B-Land Shoes Manufacturing CO., LTD ngliwati BSCI, Sabanjure, Wajah Lemak, Audit Barbour. Pabrik duwe sistem latihan kanggo QA lan QC. Sampel pre-produksi lengkap digawe sadurunge produksi massal. Sampel pra-produksi disetujoni dening klien tetep ing posisi sing apik. Cathetan kanggo bahan baku, in-line lan ...
    Waca liyane