Sandal Kasual Wanita

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar

Gaya Ora.:

TLXB-05

Asal:

Cina

Ndhuwur:

PU

Lapisan:

PU

Kaos kaki:

PU

Tunggal:

TPR

Werna:

Angkatan Laut, Krem

Ukuran:

Wanita US6-10 #

Wektu Utama:

45-60 Dina

MOQ:

1000PRS

Packing:

Polybag

Pelabuhan FOB:

Shanghai

Langkah-langkah pangolahan

Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

Aplikasi

Cocog kanggo kabeh acara ing njero ruangan, ruangan, ing pantai, plancongan utawa ing nedha bengi sing apik. Sandal musim panas sing sejatine universal kanggo wanita.
E-mail: enquiry@teamland.cn

Pasar Ekspor Utama

Asia
Australia
Timur Tengah / Afrika Selatan
Amerika Utara / Selatan
Eropa Wétan / Kulon

Kemasan & Kiriman

Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
Ukuran Kemasan: 61 * 30.5 * 30.5cm Bobot bersih: 4,20kg            
Unit saben Karton Ekspor: 15PRS / CTN Bobot reged: 5,50kg

Pembayaran & Pangiriman

Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

Kauntungan Kompetitif Utama

Pesenan Cilik Ditampa                
Negara Asal                          
Formulir A
Profesional


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: