Sandal

  • Women’s Casual Sandals

    Sandal Kasual Wanita

    Gaya Info Dasar Ora.: TLXB-04 Asal: China Ndhuwur: PU Lapisan: Kaos Kaki PU: Kain Tunggal: Warna PVC: Ukuran Ireng: Wanita US6-10 # Wektu Utama: 45-60 Dina MOQ: 1000PRS Pengepakan: Port Polybag FOB: Langkah-langkah Pangolahan Shanghai Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Packing Kasual, sandal serbaguna dirancang kanggo nyandhang saben dina lan luwih cocog karo ...
  • Women’s Casual Sandals

    Sandal Kasual Wanita

    Gaya Info Dasar Ora.: TLXB-05 Asal: China Ndhuwur: PU Lapisan: Kaos Kaki PU: PU Tunggal: TPR Warna: Navy, Ukuran Beige: Wanita US6-10 # Wektu Utama: 45-60 Dina MOQ: 1000PRS Packing: Polybag FOB Pelabuhan: Drawing Langkah-langkah Pangolahan Shanghai → Cetakan → Motong → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Packing Sampurna kanggo kabeh acara ing njero ruangan, ruangan, ing pantai, plancongan utawa ing nedha bengi sing apik. T ...