Sepatu Kanvas Floral Wanita Sepatu Kasual Lumut Kasual Paling Dhuwur

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar

Gaya Ora.:

20-TLS1055

Asal:

Cina

Ndhuwur:

Kanvas

Lapisan:

Katun

Kaos kaki:

Katun

Tunggal:

PVC + Tekstil

Werna:

Rosette, Cornflower, Navy, Lilac

Ukuran:

Wanita US6-11M & W

Wektu Utama:

45-60 Dina

MOQ:

1000PRS

Packing:

Polybag

Pelabuhan FOB:

Shanghai

Langkah-langkah pangolahan

Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

Aplikasi

Gaya iki kasedhiya kanggo medium lan jembaré.
Wanita sing nganggo sepatu kasut nganggo fitur kanvas sing unggul, bisa dienggo, nganggo dawa, tetep dadi angin lan entheng. Kain sing apik lan apik bisa nyedhiyakake bebas lan nyenengake.
E-mail: enquiry@teamland.cn

Pasar Ekspor Utama

Asia                        
Australia
Timur Tengah / Afrika Selatan
Amerika Utara / Selatan
Eropa Wétan / Kulon

Kemasan & Kiriman

Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
Ukuran Kemasan: 61 * 30.5 * 30.5cm Bobot bersih: 6.0kg            
Unit saben Karton Ekspor: 18PRS / CTN Bobot reged: 6,5 kg

Pembayaran & Pangiriman

Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

Kauntungan Kompetitif Utama

Pesenan Cilik Ditampa                
Negara Asal                          
Formulir A
Profesional
Multi Warna Ditampa     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: