Boots Sandal Dinosaurus Anak Booties Slipper Anak

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar

Gaya Ora.:

BLA1904

Asal:

Cina

Ndhuwur:

Super Terry

Lapisan:

Boa Fleece

Kaos kaki:

Boa Fleece

Tunggal:

TPR

Werna:

Ijo

Ukuran:

US8-13 Anak #

Wektu Utama:

45-60 Dina

MOQ:

1000PRS

Packing:

Polybag

Pelabuhan FOB:

Shanghai

Langkah-langkah pangolahan

Motong → Jahitan → Suwene → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

Aplikasi

Boots dinosaurus sing apik iki nduweni lapisan bulu sing lembut lan anget sing terus digawe cepet, sanajan sol sing fleksibel nyedhiyakake genggeman sing mbantu bocah cilik supaya ora ucul ing njero ruangan utawa ruangan.
E-mail: enquiry@teamland.cn

Pasar Ekspor Utama

Asia                        
Australia
Afrika
Amerika
Eropa

Kemasan & Kiriman

Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
Ukuran Kemasan: 52 * 43 * 24cm Bobot net: 3.30kg            
Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 3,80kg

Pembayaran & Pangiriman

Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

Kauntungan Kompetitif Utama

Pesenan Cilik Ditampa                
Negara Asal                          
Formulir A
Profesional


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: