Sembrono

  • Women’s Summer Breathable Casual Shoes Loafers Flats Walking Shoes

    Sepatu Kasual Bernapas Musim Panas Wanita Loafers Flats Walking Shoes

    ***Info Dhasar

      

    Gaya Ora.:

    TLXB-01

    Asal:

    Cina

    Ndhuwur:

    Kain

    Lapisan:

    Kain

    Kaos kaki:

    Kain

    Tunggal:

    PVC

    Werna:

    Putih

    Ukuran:

    Wanita US6-11 #

    Wektu Utama:

    45-60 Dina

    MOQ:

    1000PRS

    Packing:

    Polybag

    Pelabuhan FOB:

    Shanghai

     

    *** Langkah-langkah pangolahan

    Motong → Jahitan → Suwene → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

     

    *** Aplikasi

    ** Gampang mlaku-mlaku utawa omah-omah. Non-slid hard tunggal nyaman karo sampeyan sedina muput.

    ** Sepatu Wanita kasual penting kanggo saben dina. Gaya tanpa wates cocok kanggo siswa, SMP, bocah-bocah wadon lan wanita. Sepatu kasebut bisa ngancani sampeyan wiwit Pemuda nganti Elegan.

    ** Sepatu Kanvas Putih minangka tampilan santai sing bisa dienggo kanthi praktis jinis kasual kayata sundresses, celana pendek, capris, celana, jeans, olahraga, lsp.

    **** E-mail: enquiry@teamland.cn

     

    *** Pasar Ekspor Utama

    • Asia
    • Australia
    • Timur Tengah / Afrika Selatan
    • Amerika Utara / Selatan
    • Eropa Wétan / Kulon

    *** Kemasan & Kiriman

    • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
    • Ukuran Kemasan: 54 * 32 * 24cm Bobot net: 2,40kg
    • Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 2,90kg

    *** Pembayaran & Pangiriman

    • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
    • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

    *** Kauntungan Kompetitif Utama

    • Pesenan Cilik Ditampa
    • Negara Asal
    • Formulir A
    • Profesional
  • Women’s Canvas Shoes With Elastic Slip on Casual Shoes

    Sepatu Kanvas Wanita Kanthi Slip Elastis ing Sepatu Kasual

    Gaya Info Dasar Ora.: TLXB-07 Asal: China Ndhuwur: Lapisan Kanvas: Kaos Kaos: Tunggal Katun: PVC + Warna Tekstil: Oranye, Putih, Ukuran Ireng: US6-11M & W Wektu Utama: 45-60 Dina MOQ: 1000PRS Packing : Port Polybag FOB: Langkah-langkah Pangolahan Shanghai Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Packing Boot kanthi wulu kanthi poros ...
  • Women’s Jersey Casual Shoes Cross Slip On Shoes

    Sepatu Kasual Jersey Wanita Ngliwati Slip On Shoes

    Gaya Info Dasar Ora.: TLDL-38 Asal: China Ndhuwur: Lapisan Kanvas: Kaos Kaos: Tunggal Katun: PVC + Warna Tekstil: Biru, Abu-abu, Ukuran Ireng: US6-11 Wanita Timing Wektu: 45-60 Dina MOQ: 1000PRS Pengepakan : Port Polybag FOB: Langkah-langkah Pangolahan Shanghai Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Packing Slip ing Sepatu diwenehi empuk kanggo nambah kenyamanan nalika mlaku-mlaku ...
  • Women Quick Dry Aqua Shoes Barefoot Socks Swim Beach Swim Shoes

    Sepatu Wanita Aqua Cepet Kering Sikil Barefoot Nganggo Sepatu Renang Pantai

    Gaya Info Dasar Ora.: TLDL-54 Asal: China Ndhuwur: Lapisan Kain: Kaos Kaki: Tunggal Jala: PVC + Warna Tekstil: Putih / Ijo, Putih / Ireng Ukuran: Wanita US6-11 Wektu Utama: 45-60 Dina MOQ: 1000PRS Packing: Port Polybag FOB: Gambar Prosesing Shanghai Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Packing Cocog kanggo akeh acara, kayata pantai, ...
  • Women’s Floral Canvas Shoes Low Top Casual Walking Shoes Loafers

    Sepatu Kanvas Floral Wanita Sepatu Kasual Lumut Kasual Paling Dhuwur

    Gaya Info Dasar No .: 20-TLS1055 Asal: China Ndhuwur: Lapisan Kanvas: Kaos Kaos: Tunggal Katun: PVC + Warna Tekstil: Rosette, Cornflower, Navy, Lilac Ukuran: US6-11M & W Timah Wanita: 45-60 Dina MOQ: 1000PRS Packing: Port Polybag FOB: Gambar Prosesing Shanghai Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Packing Gaya iki kasedhiya kanggo medium lan jembar ...
  • Women’s Jersey Casual Shoes Multi Color SLip On Shoes

    Sepatu Kasual Jersey Wanita Sepatu Multi Slip On Warna

    Gaya Info Dasar Ora.: TLDL-48 Asal: China Ndhuwur: Jersey Lining: Kaos Kaki: Mesh Tunggal: PVC + Warna Tekstil: Ireng, Abang, Biru Ukuran: Wanita US6-11 Wektu Utama: 45-60 Dina MOQ: 1000PRS Packing : Port Polybag FOB: Langkah-langkah Proses Shanghai Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Suwene → Injeksi → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Aplikasi Pengemasan Sepatu mlaku atletik, lapisan empuk alus, Sepatu kasebut ...