Sepatu Kasual Bernapas Musim Panas Wanita Loafers Flats Walking Shoes

Katrangan singkat:

***Info Dhasar

  

Gaya Ora.:

TLXB-01

Asal:

Cina

Ndhuwur:

Kain

Lapisan:

Kain

Kaos kaki:

Kain

Tunggal:

PVC

Werna:

Putih

Ukuran:

Wanita US6-11 #

Wektu Utama:

45-60 Dina

MOQ:

1000PRS

Packing:

Polybag

Pelabuhan FOB:

Shanghai

 

*** Langkah-langkah pangolahan

Motong → Jahitan → Suwene → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

 

*** Aplikasi

** Gampang mlaku-mlaku utawa omah-omah. Non-slid hard tunggal nyaman karo sampeyan sedina muput.

** Sepatu Wanita kasual penting kanggo saben dina. Gaya tanpa wates cocok kanggo siswa, SMP, bocah-bocah wadon lan wanita. Sepatu kasebut bisa ngancani sampeyan wiwit Pemuda nganti Elegan.

** Sepatu Kanvas Putih minangka tampilan santai sing bisa dienggo kanthi praktis jinis kasual kayata sundresses, celana pendek, capris, celana, jeans, olahraga, lsp.

**** E-mail: enquiry@teamland.cn

 

*** Pasar Ekspor Utama

  • Asia
  • Australia
  • Timur Tengah / Afrika Selatan
  • Amerika Utara / Selatan
  • Eropa Wétan / Kulon

*** Kemasan & Kiriman

  • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
  • Ukuran Kemasan: 54 * 32 * 24cm Bobot net: 2,40kg
  • Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 2,90kg

*** Pembayaran & Pangiriman

  • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
  • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

*** Kauntungan Kompetitif Utama

  • Pesenan Cilik Ditampa
  • Negara Asal
  • Formulir A
  • Profesional

Detail Produk

Tag Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: