Sepatu Wanita Slip On Flat Flats Kancing sing Nyenengake

Katrangan singkat:

***Info Dhasar

  

Gaya Ora.:

TLXB-02

Asal:

Cina

Ndhuwur:

bolong

Lapisan:

PU

Kaos kaki:

PU

Tunggal:

TPR

Werna:

Ireng

Ukuran:

Wanitas US5-10

Wektu Utama:

45-60 Dina

MOQ:

1000PRS

Packing:

Polybag

Pelabuhan FOB:

Shanghai

 

*** Langkah-langkah pangolahan

Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Semen → Suwene → Mbentuk → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

 

*** Aplikasi

** Flat iki nganggo stubs dekorasi sing cocog kanggo acara santai lan resmi.

** E-mail: enquiry@teamland.cn

 

 

*** Pasar Ekspor Utama

  • Asia
  • Australia
  • Timur Tengah / Afrika Selatan
  • Amerika Utara / Selatan
  • Eropa Wétan / Kulon

*** Kemasan & Kiriman

  • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
  • Ukuran Kemasan: 42 * 37.5 * 34.5cm Bobot bersih: 3kg
  • Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 3,5kg

*** Pembayaran & Pangiriman

  • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
  • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

*** Kauntungan Kompetitif Utama

  • Pesenan Cilik Ditampa
  • Negara Asal
  • Formulir A
  • Profesional
  • Multi Warna Ditampa

Detail Produk

Tag Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: