Sandal Fluffy Nanas Kanggo bocah, Sandal Anget Indoor ing Cartoon

Katrangan singkat:

***Info Dhasar

  

Gaya Ora.:

TLHS-28

Asal:

Cina

Ndhuwur:

Fleece

Lapisan:

Wulu

Kaos kaki:

Wulu

Tunggal:

TPR

Werna:

kuning, jambon, biru

Ukuran:

bocah Uk6-12 #

Wektu Utama:

45-60 Dina

MOQ:

1000PRS

Packing:

Polybag

Pelabuhan FOB:

Shanghai

 

*** Langkah-langkah pangolahan

Gambar → Cetakan → Motong → Jahitan → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

 

*** Aplikasi

** Lapisan bulu domba karang alus sing lembut lan alus. sandal musim salju digawe saka interior mewah lan flanelette, nyaman banget lan anget.

** Bahan sing entheng lan alus nggawe sandal gampang dilipat lan dilebokake. Sampeyan bisa njupuk nalika lelungan, ing kantor utawa ing hotel. Rileks sikilmu kapan lan ing endi wae.

** Mesthi dadi ideal banget kanggo ngirim sandal sing apik kanggo bocah lanang lan wadon nalika ulang taun, hadiah Natal utawa Natal. Dheweke bakal seneng saiki sing unik lan anget. Dheweke bisa seneng lan seneng kepenak sawise kerja sedina muput.

**** E-mail: enquiry@teamland.cn

 

 

*** Pasar Ekspor Utama

  • Asia
  • Australia
  • Timur Tengah / Afrika Selatan
  • Amerika Utara / Selatan
  • Eropa Wétan / Kulon

*** Kemasan & Kiriman

  • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
  • Ukuran Kemasan: 54 * 32 * 24cm Bobot net: 3,3kg
  • Unit saben Karton Ekspor: 10PRS / CTN Bobot reged: 3,7kg

*** Pembayaran & Pangiriman

  • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
  • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

*** Kauntungan Kompetitif Utama

  • Pesenan Cilik Ditampa
  • Negara Asal
  • Formulir A
  • Profesional

  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: