DailyShoes Sepatu Wanita Datar Bulat Lembut Nyaman Slip-on Mode Loafer

Katrangan singkat:

***Info Dhasar

  

Gaya Ora.:

TLXB-01

Asal:

Cina

Ndhuwur:

PU

Lapisan:

PU

Kaos kaki:

PU

Tunggal:

TPR

Werna:

Abang

Ukuran:

Wanitas US5-10

Wektu Utama:

45-60 Dina

MOQ:

1000PRS

Packing:

Polybag

Pelabuhan FOB:

Shanghai

 

*** Langkah-langkah pangolahan

Gambar → Mould → Cutting → Jahitan → Semen → Suwene → Mbentuk → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

 

*** Aplikasi

** Flat iki nganggo stubs dekorasi sing cocog kanggo acara santai lan resmi.

** Flat lucu kanggo gaya kasual kerja kanggo acara apa wae Flat Flat Iki Ramping lan Apik, Mode Panas Musim Panas Pantai Hawaii Gaya Bergaya Datar Flat Flat Balet Klasik Nggawe Dheweke Cocog Kanggo Dianggo ing Kantor, Metu Brunch, Nalika Mlaku Karo lan Liyane

** E-mail: enquiry@teamland.cn

 

 

*** Pasar Ekspor Utama

  • Asia
  • Australia
  • Timur Tengah / Afrika Selatan
  • Amerika Utara / Selatan
  • Eropa Wétan / Kulon

*** Kemasan & Kiriman

  • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
  • Ukuran Kemasan: 42 * 37.5 * 34.5cm Bobot bersih: 3.0kg
  • Unit saben Karton Ekspor: 12PRS / CTN Bobot reged: 3,5kg

*** Pembayaran & Pangiriman

  • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
  • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

*** Kauntungan Kompetitif Utama

  • Pesenan Cilik Ditampa
  • Negara Asal
  • Formulir A
  • Profesional
  • Multi Warna Ditampa

  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: