Sandal Wulunen Unisex-Bocah sing Enak

Katrangan singkat:

***Info Dhasar

  

Gaya Ora.:

TLHS-25

Asal:

Cina

Ndhuwur:

Fleece

Lapisan:

Wulu

Kaos kaki:

Wulu

Tunggal:

TPR

Werna:

biru

Ukuran:

bocah Uk6-12 #

Wektu Utama:

45-60 Dina

MOQ:

1000PRS

Packing:

Polybag

Pelabuhan FOB:

Shanghai

 

*** Langkah-langkah pangolahan

Gambar → Cetakan → Motong → Jahitan → Inspeksi Inline → Priksa Logam → Pengepakan

 

*** Aplikasi

** Lapisan bulu domba karang alus sing lembut lan alus. Sepatune menehi perlindungan kaping pindho alus lan kain anti banyu ora gampang ilang rambut.

** Bahan sing entheng lan alus nggawe sandal gampang dilipat lan dilebokake. Sampeyan bisa nggawa dheweke nalika lelungan, spa, ing kantor utawa hotel. Rileks sikilmu kapan lan ing endi wae.

**** E-mail: enquiry@teamland.cn

 

 

*** Pasar Ekspor Utama

  • Asia
  • Australia
  • Timur Tengah / Afrika Selatan
  • Amerika Utara / Selatan
  • Eropa Wétan / Kulon

*** Kemasan & Kiriman

  • Pelabuhan FOB: Wektu Utama Shanghai: 45-60 dina
  • Ukuran Kemasan: 54 * 32 * 24cm Bobot net: 3,3kg
  • Unit saben Karton Ekspor: 10PRS / CTN Bobot reged: 3,7kg

*** Pembayaran & Pangiriman

  • Cara Pembayaran: Simpenan 30% sadurunge lan saldo tumrap pengiriman
  • Rincian Pangiriman: 60 dina sawise rincian disetujoni

*** Kauntungan Kompetitif Utama

  • Pesenan Cilik Ditampa
  • Negara Asal
  • Formulir A
  • Profesional

Detail Produk

Tag Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: